ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Αλέξανδρος Π. Αλεξιάδης
Founder & Managing Partner

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Ποινικό, Αστικό και Εμπορικό δίκαιο.

Περισσότερα
Ποινικολόγος
Θεόδωρος Παναγιώτου
Partner

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Ποινικό, Φορολογικό, Αστικό και Εμπορικό δίκαιο.

Δικηγόρος
Εριέττα Δ. Φωτεινοπούλου
Counsel

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Εμπορικό, Αστικό, Διοικητικό δίκαιο.

Δικηγόρος
Μαρία Ελένη Κοστούλα
Ασκούμενη Δικηγόρος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Τομείς εξειδίκευσης: Αστικό, Αδικοπραξίες φορολογικό δίκαιο.

Δικηγόρος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ευθυμία Κ. Βαχαρίδου
Συμβολαιογράφος

Γεννήθηκε στην Αθήνα.Σπουδές: Τμήμα Νομικής Σχολής, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών.

Συμβολαιογράφος
Νικόλαος Βρεττός & Συνεργάτες
Δικαστικός επιμελητής

Επιδόσεις Εξωδίκων Εγγράφων και Δικογράφων. Εκτελέσεις Δικαστικών Αποφάσεων και Διαταγών.

Δικαστικός Επιμελητής
Στυλιανός Θ. Φωτόπουλος
Φοροτεχνικός Σύμβουλος

Πτυχιούχος Λογιστικής ΑΤΕΙ και του Ε.Α.Π. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Διαθέτει εμπειρία στη φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων όλων των κατηγοριών του Κ.Β.Σ., καθώς και στην φορολόγηση κατοίκων εξωτερικού.

περισσότερα
Λογιστής
RED Elite PROTECTION
Γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών και Προστασίας

Δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών με ιδιαίτερη επιτυχία.
Πολύτιμη και άμεση βοήθεια στην επίλυση θεμάτων ιδιωτών και επιχειρήσεων.

περισσότερα
Ασφάλεια