Skip to main content

Ποιοι Είμαστε

Καινοτομούμε σε κάθε υπόθεση χωρίς εξαιρέσεις.

Προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας αποτελεί το βασικό συστατικό του τρόπου λειτουργία

01

Πάντα ερευνούμε τα γεγονότα.

Αναλύουμε διεξοδικά τα αποδεικτικά στοιχεία.

02

Η επιτυχία έγκειται στις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Είμαστε αφοσιωμένοι ώστε να διασφαλίσουμε τους πελάτες μας  ότι θα λάβουν ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις.

03

Μας εμπιστεύονται / Τους στηρίζουμε !

Το Δικηγορικό Γραφείο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ προσφέρει ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών και συμβουλών σε:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ
ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ & ΕΝΩΣΕΙΣ

ΙΔΙΩΤΕΣ (ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ)

Εξειδικευμένες Νομικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε απόλυτη νομική προστασία σε Εσάς. Όσον αφορά τα ποινικά δικαστήρια της Ελλάδας, ως δικηγορικό γραφείο έχουμε αξιοσημείωτη παρουσία σε κορυφαίες υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια τη Δικαιοσύνη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο κοινής γνώμης. Νομική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Με περισσότερα από 15 χρόνια ενεργούς και ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της μαχόμενης δικηγορίας και της δικαστηριακής πρακτικής.

Το δικηγορικό Γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους περισσότερους τομείς του δικαίου με προεξάρχουσα την ενασχόλησή μας με το αστικό δίκαιο. Προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας» Η προσωπική επαφή και ενασχόληση με τους εντολείς μας αποτελεί το βασικό συστατικό του τρόπου λειτουργίας.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ !

Το δικηγορικό γραφείο ξεκινά με τον ιδρυτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Αλεξιάδη, έναν σεβαστό δικηγόρο δίκης. Το δικηγορικό γραφείο οικοδομήθηκε έχοντας πλέον πάνω από 15 χρόνια δικαστικής εμπειρίας που αποκτήθηκε μέσω δημόσιας και ιδιωτικής πρακτικής.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ποινικολόγος, ασκώντας τα καθήκοντά του για λογαριασμό των πολιτών. Επιδιώκει τη δικαιοσύνη για τα θύματα βιασμού, δολοφονίας και πολλών άλλων ποινικών αδικημάτων.

Το δικηγορικό γραφείο επικεντρώθηκε σε ποινικές και αστικές υποθέσεις σε ευρύ φάσμα δικαίου.

Πάντα προς όφελος προσώπων που υπέστησαν σοβαρή ζημία λόγω κακής ενημέρωσης.

Στη συνέχεια επέκτεινε την εμβέλεια της πρακτικής του για να συμπεριλάβει υποθέσεις, εμπορικές και άλλες πολύπλοκες αγωγές.

Ελάτε να Συνεργαστούμε

Κατά τη διάρκεια των ετών, έχει γίνει ένα πολύ ισχυρό γραφείο. Υποστηρικτής για άτομα με κάθε είδους περίπλοκα προβλήματα που χρειάζονταν πραγματική δικαιοσύνη.

Σήμερα, το Δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και συνεργάτες επικεντρώνει την πρακτική στην εκπροσώπηση των κατηγορουμένων- εναγόντων. Σε μια ευρεία ποικιλία δικαστηριακής εμπλοκής όπως είναι ο ποινικός τομέας, ο αστικός και ο εμπορικός τομέας.

Το δικηγορικό γραφείο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Συνεργάτες, εξυπηρετεί ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι έχουν υποστεί βλάβη ή οικονομική ζημία που προκαλούνται από τις ενέργειες ή την αδράνεια των άλλων. Η δυνατότητα παροχής νομικής συμβουλής, υποστήριξης και υπεράσπισης οποτεδήποτε μας ζητηθεί αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Η επιμέλεια, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε κατά τη διεκπεραίωση της υποθέσεώς σας, εδραιώνει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική επιβράβευση για εμάς!